Despre Santa Vita

A A A
  • Aici ne gasiti!
    Aici ne gasiti!
  • Suntem al 3-lea an consecutiv locul I in Top Firme Maramuresene. Suntem din 2009 acreditati ISO 15189 RENAR.
    Suntem al 3-lea an consecutiv locul I in Top Firme Maramuresene. Suntem din 2009 acreditati ISO 15189 RENAR.

In Sighetu-Marmatiei, la rascruce de drumuri intre Spitalul Municipal, Centru si Gradina Morii, de 4 ani ne-am facut aparitia ca laborator de analize medicale si cabinete medicale, avind drept scop principal asa cum o arata si numele-diagnosticul precoce si activ al afectiunilor care neglijate ar putea pune in pericol viata. Circuitul clasic:Clinician-Imagistica-Laborator este la baza activitatii noastre. Acest circuit a fost continu optimizat prin achizitionarea de aparatura moderna utilizata in scop diagnostic. Pentru exemplificare as mentiona un aparat de Biochimie complet automatizat de mare capacitate si viteza-pe linie de laborator, iar in domeniul imagistic- un Echograf Doppler cu posibilitatea examinarii in scara gri, Doppler color, Power Doppler si Doppler pulsat.
Colaborarea eficienta cu medicii de familie din zona de est a judetului si cu toti specialistii din Sighetu-Marmatiei ne-a ajutat sa ne eficientizam activitatea zilnica si sa devenim azi un brand in Medicina Maramureseana.
Cererea mare de servicii medicale paraclinice in zona Ocna Sugatag ne-a determinat in Mai 2009 sa deschidem in aceasta statiune portile unui nou laborator.
Cele 2 laboratoare cit si cabinetele se afla in contract cu CAS Maramures.

NOU! Începînd cu data de 1 septembrie 2012 cabinetele medicale funcționează într-o clădire nouă cu aspect și dotări de nivel occidental, situată în spatele deja bine-cunoscutei clădiri Santa Vita din Ștefan cel Mare 44.
Totodată gama serviciilor a fost extinsă, oferind în prezent consultații în următoarele domenii:
Medicină Internă
Cardiologie
Medicina Muncii
Pediatrie
Psihiatrie
Endocrinologie
Gastroendocrinologie
Obstetrică-Ginecologie
Urologie
Cabinetul de Urologie își începe activitatea în data de 5 septembrie 2012, va fi condus de Dr Dincă Florin, medic primar urolog, medic primar chirurg, șef de secție la Urologie în Spitalul Militar Cluj Napoca și va funcționa în fiecare miercuri de la ora 14.
Gama specialităților este în curs de extindere.

Laboratorul de analize medicale rămîne în clădirea din față.
Interpretorul de analize medicale: http://www.sfatulmedicului.ro/interpretor-analize