Despre Santa Vita - Centrul de diagnistic Santa Vita

Despre Santa Vita

A A A
  • Aici ne gasiti!
    Aici ne gasiti!
  • Suntem al 3-lea an consecutiv locul I in Top Firme Maramuresene. Suntem din 2009 acreditati ISO 15189 RENAR.
    Suntem al 3-lea an consecutiv locul I in Top Firme Maramuresene. Suntem din 2009 acreditati ISO 15189 RENAR.

In Sighetu-Marmatiei, la rascruce de drumuri intre Spitalul Municipal, Centru si Gradina Morii, de 4 ani ne-am facut aparitia ca laborator de analize medicale si cabinete medicale, avind drept scop principal asa cum o arata si numele-diagnosticul precoce si activ al afectiunilor care neglijate ar putea pune in pericol viata. Circuitul clasic:Clinician-Imagistica-Laborator este la baza activitatii noastre. Acest circuit a fost continu optimizat prin achizitionarea de aparatura moderna utilizata in scop diagnostic. Pentru exemplificare as mentiona un aparat de Biochimie complet automatizat de mare capacitate si viteza-pe linie de laborator, iar in domeniul imagistic- un Echograf Doppler cu posibilitatea examinarii in scara gri, Doppler color, Power Doppler si Doppler pulsat.
Colaborarea eficienta cu medicii de familie din zona de est a judetului si cu toti specialistii din Sighetu-Marmatiei ne-a ajutat sa ne eficientizam activitatea zilnica si sa devenim azi un brand in Medicina Maramureseana.
Cererea mare de servicii medicale paraclinice in zona Ocna Sugatag ne-a determinat in Mai 2009 sa deschidem in aceasta statiune portile unui nou laborator.
Cele 2 laboratoare cit si cabinetele se afla in contract cu CAS Maramures.

NOU! Începînd cu data de 1 septembrie 2012 cabinetele medicale funcționează într-o clădire nouă cu aspect și dotări de nivel occidental, situată în spatele deja bine-cunoscutei clădiri Santa Vita din Ștefan cel Mare 44.
Totodată gama serviciilor a fost extinsă, oferind în prezent consultații în următoarele domenii:
Medicină Internă
Cardiologie
Medicina Muncii
Pediatrie
Psihiatrie
Endocrinologie
Gastroendocrinologie
Obstetrică-Ginecologie
Urologie

Nefrologie

O.R.L.

Gama specialităților este în curs de extindere.

Laboratorul de analize medicale rămîne în clădirea din față.
Interpretorul de analize medicale: http://www.sfatulmedicului.ro/interpretor-analize